fredag 31. oktober 2008

Brudepakken hos fru Blomst på Midtun














Brudepike hjerte!


Corsage!





Vi samarbeider med lokale kreative håndtverksfirma som frisører, smykkedesignere, fotograf mm.Velkommen til brudemøte der du ved å bestille brudepakke får spesialpris hos frisør, kan bestille gifteringer mm, lys, servietter, tilbehør. Vi leier ut vaser til spesielle brudepyntinger i lokale og kirke...Kom innom eller ring for en brudeavtale.....
Samarbeider med flere i nærområdet; be om prisforslag på følgende brudepakke !
- Image Hairdesign v/ Evy: Ny salong fra januar-08, tidligere Karine Salongen(samme hus (next door) gir brudepakkepris til bruden på håroppsett.
Vil du ha blomster i håret ordner vi det på sekundet !
- Vi anbefaler spesialdesignede gifteringer, brudesmykker mm. fra Kari Smykkedesign .Se smykkene på hjemmesiden
- Bestilt ringer til den store dagen? www.karismykkedesign.no- Classique Frisør ved Safari har vi samarbeidet med i 2 år- vi ordner med blomster til håret !
- Vi pynter også i kirken og i festlokalet og vi gir tilbud på lys og servietter ved bestilling av blomster.
- Vi leier ut vaser etc. ved styling/pynting av festlokale.
- I vår nye brudesalong kan du sette deg i ro og mak og få inspirasjon og ideer til den store dagen. Bestill time til brudemøte på forhånd og ta gjerne med bilde av brudekjolen. Spesialdesignede corsager og brudepike/ brudesvenn pynt.
- Vi jobber med en avtale med lokal fotograf også !

torsdag 23. oktober 2008

Hvordan hjelpe Oliventreet..


Noen vil ha Oliventreet inne og andre vil ha de ute. Når det først har stått ute hele sommeren kan du dekke jorden og litt av stammen med granbar og dra krukken/kurven under tak inntilvegg slik at kronen beskyttes fra snø. Vårklipp/stuss er fint for å forme kronen og evt. ta vekk brukne grener. Det er på høsten/vinteren treet setter frukt. Har Oliventreet stått inne i sommer i en gang eller stue, sett det lyst, men kjølig. Liker ikke varmekabler, eller tørt inneklima. Husk å dusje trærne ofte enten de er inne eller ute. Jo varmere, dess mere vann, jo kaldere. mindre vanning.

Utkjøring av blomster daglig!


Vi har henting/ utkjøring av blomster hver morgen kl. 08.00til begravelser samme dag. Tidlige firmaleveringer må bestilles dagen før !Ordinær leveranse blir hentet kl. 13.00 og distribueres via Blomsterexpressens kjøresentral. Ettermiddagssending er ute senest kl. 19.00.Ved utkjøring i ytre soner som Os og Sotra må vi ha din bestilling dagen før !Ved Jul og høytid blir det vanligvis endringer.

søndag 19. oktober 2008

Få med deg høstsalget hos fru Blomst..

Vær rask !-gjelder ikke planter/snitt !SALGET VARER UT OKTOBER!-SÅ KOMMER JULEN !!Kjekt å få med seg høstsalget;Lekre sesongvarer; lys, servietter, gaver mm. Spennende glassvarer, speil, vaser, glass med lokk mm -20% rabatt !Støpejernsurner, fuglebad og zinkvarer- 20% rabatt,velkommen inn !!

Ta med en vinflaske..

Vin i gave er alltid populært. Vi lager noe spennende til enhver anledning. Som vist med lysholder på zinkfat kr. 500,-. Minstepris 250,-! Mange muligheter....Vi minner om at vi ikke kan selge vin i blomsterbutikker i Norge !


torsdag 16. oktober 2008

Besøk oss


Vi holder til i Hardangervegen 21 på Midttun - over broen ved Biteringen, Skoringen og SATS. I begynnelsen av mai 2008 utvidet vi butikken og fikk både større inne- og uteavdeling. Herfra bringer vi blomster til hele verden.....og Bergen. Daglig utkjøring. Ring tlf: 55 10 00 50 for bestilling :)