lørdag 29. november 2008

torsdag 20. november 2008

mandag 3. november 2008

NÅ HAR DE VAKRE VINTAGE PRODUKTENE KOMMET!!!


Vakre engle fyrstikkesker, gavelapper og kort er nå i butikken!
"Hjemmelagde" kranser har vi også!
"Smånaive" vakre håndlagde bjørkehjerter og håndlagde mosehjerter med prisme m



lørdag 1. november 2008

Firma avtale!

Be om tilbud ! For de som rett og slett kjøper litt blomster; Blomster levert til resepsjon, Blomster til ansatte mm. Blomster og pynt til firmafesten. Vi leverer til firma etter avtale. Du kan ringe og bestille blomster og vi sender faktura automatisk. Velkommen inn til oss og hent et avtaleskjema eller ring oss i dag om du vil ha avtale tilsendt !

Når du skal bestille blomster til begravelse...

Skal du ha sløyfe med tekst er dette vanlig på arbeid over kr. 500,-. Selve båndet koster kr. 110,- og det består av 2 sløyfer. På det ene skal det stå en hilsen f.eks. En siste hilsen, Takk for alt, Takk for gode minner, Takk for godt vennskap. På den andre sløyfen skal navnene til giver/givere stå. Det legges også ved et kort med motiv og tekst til pårørende. Er du i tvil kan vi råde deg i denne anledning også. Blomsterbestilling til begravelser bestilles senest dagen før.








Planer om å gifte deg??

Kjære brud/brudgom !
Vi har allerede fått bestillinger til bryllup for 2009. Ta gjerne med bilde av brudekjolen ! Du er velkommen til brudemøte, ring eller kom innom for en avtale ! Sjekk ut vår brudepakke med blomster, pynting, frisører, gifteringer mm.