er idag et blomsterarbeide med ekte blomster fra fru Blomst Design.
Et brudearbeid med mye detaljer og de lekreste lillatoner, perlebesatt med runde
og hjerteformete perler.
følg med på www.frublomst.no
nettbutikken er snart klar.
Der blir det masse lekre brudearbeider og mye annet i ekte blomster og tillegsgaver!
Det er torsdag og nærmer seg fredag og kos!
Fredag ska vi ha hjemmekveld hjemme med jentene våre
og starter med å lage noe deilig fra denne søte boken.
Kjekt å kunne ha litt tidlig juleverksted, skrive konvolutter
til alle julekortene, som i år er tatt av fotograf:
http://www.vanschaack.no/. (klikk deg inn og se de
annerledes julekortene), og skrive hilsen på kortene.
Så skal vi igang med litt advents og julepynt, men mest
spise hjertekjeks og se en koseligfilm. Favoritten her hjemme er Istidfilmene.
Vi varmer opp til Isti d 3 DVD`en som er rett rundt svingen nå.
Bildet av boken Søtt er lånt av gyldendal.no
boken har jeg hatt i 2 år.
Den står fremme i hyllen alltid og er
proppfull av deiligheter.
ISBN 82-05-34601-1
Koster kr.99,-på nettet/i butikk.
Se etter den i bokhandelen sammen med
boken JUL (fant den ikke på forlaget) men kanskje
det er mulig å få tak i den i butikkene ennå.
Jul er av samme forfatterne og er en fantastisk nydelig
gave til kr. 99,. Jeg har gitt den som venninnegaver!
Fra Søtt gjengir jeg oppskriften på s. 87 , en god favoritt;
Sjokolade og mintkjeks, - de er laget i hjerteformer - så det er
bare å hente frem figurformene nå!
Ca. 30 stk.
100 gr. usaltet smør
1 1/2 dl. perlesukker
1 stort egg
2 1/2 ss bakekakao
1 1/2 dl hvetemel
Fyll;
1 dl. kremfløte
150 gr. mørk sjokolade
noen dråper peppermynteolje
Rør smør og perlesukker lyst og luftig.
Rør inn egget.
Tilsett kakao og mel, og arbeid deigen godt sammen.
Pakk deigen inn i plast, og la den ligge i kjøleskapet 1 time før bruk.
Kjevle ut deigen til en 1 cm. tykk leiv. Stans ut runde eller hjerteformete kjeks,
og legg dem på en smurt stekeplate eller plate dekket med bakepapir.
Stek kjeksene midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
La dem avkjøles på rist.
Kok opp kremfløten til fyllet, og ha i sjokoladen.
Rør til all sjokoladen har smeltet. Ha i peppermynteoljen.
Ta kjelen av varmen, og la sjokoladekremen bli litt avkjølt.
Smør sjokoladekremen på halvparten av kjeksene, og legg den andre
halvparten over (2 og 2 sammen).
Kjeksen smaker aller best nylaget, men holder seg i 2 dager hos noen.....kanskje...
KOS DERE...
Serveres på et lekkert stettefat sammen med en god kopp te.
Hjerteformer igjen, det er vakkert det vel.. kanskje det skal gå sport i å
ha et tema om hjerte hver dag fremover ???!!!.!
Ha en vakker dag
fruen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar