torsdag 22. oktober 2009

La mannen slippe til på badet Del 2

(Elektrikeren var her helt til slutt, fjernet gammel vegglampe, slik at det ble plass til det flotte speilet, den hvite stikkontakten er ikke særlig vakker og skal derfor males lilla som veggen! Kanskje vi får tid i dag, før vi skal i gang med "koselig kontorplass" i stuen (Ivarhyllene som jeg er så glad i skal bli ny i Herr Blomst design, følg med, følg med....)

hei igjen !

Et tastetrykk for mye sendte baderomseventyret rett ut i "virkeligheten" og jeg fortsetter derfor med del 2.

Herr Blomst er til daglig omgitt av vakre farger, blomster og mye interiør, så dette prosjektet tok han på strak arm!
Tak og vegger ble malt, med 4meter under taket er det kun han som kan stå på stige her i gården, jeg får høydeskrekk på første stigetrinn.

På veggene var det kjedelig glassfiverstrie, så for å sprite opp litt på teksturen har herr Blomst gått løs med sparkel og gjort en "ujevnt" look før det ble malt. Enkelt dusjkabinett ble satt inn i hjørnet, ny vask og toalett ble montert. Vi valgte stort dusjhode i krom for å få den optimale dusjfølelsen. Flere ulike dusjhyller gir plass til masse deilige såper, dusjoljer mm. og vi er kjempefornøyd med den løsningen.

Et lite skap fra Fretex og en trekrakk fra Fretex ble malt i sval turkis og gir badet det lille ekstra. Det er lite skapplass, så her må vi holde orden. Zink pyntehyller ble montert på ene veggen og en hylle ble montert opp ned slik at flasker og annet ikke faller ned. Veldig fornøyd med den og jeg! Utfordringen med lys og en annerledes lampe tok tid da gamle prismelamper ikke er godkjent for våtrom. Reglene for dette får du hos VVS ene! Etter rådføring med elektriker gikk Herr Blomst igang med å montere hylle helt opp under taket, den ble malt i samme farge som veggen, og en moderne prismelampe ble montert og det ble WOOOWWW!!

I det store speilet blir de runde prismene reflektert og gir en flott effekt, en "rar/pen/stygg"

lampe ble kul som kontrast til det gamle på badet og kom til sin rett siden den henger så høyt!

Lilla håndklær, dusjkabinetthylle og deilige duftelys snopte vi på Svalland VVS og vips så var et gammelt slitent bad fra 1986 fornyet for en rimelig penge, med mye fantasi, lite høydeskrekk og gjenbruk av møbler FERDIG og snipp snapp snute; neste prosjekt står i rute......

ERFARINGEN ER DERFOR;LA MANNEN SLIPPE TIL BÅ BADET ...

HA EN BLOMSTRENDE DAG I SOLEN ALLE BLOGGERE

FRUEN
1 kommentar:

  1. Ingen problem å slippe mannen til når han er så flink... jammen har mannen din god smak må jeg si... tror ikke det hadde blitt så delikat hos meg hvis min fikk slippe til...

    veldig fint ble det...
    ha en fin dag.

    SvarSlett