søndag 1. november 2009

Gammel vakker gullstol kjøpt på .....

Den vakre gullstolen på bildet er blitt fruens...
Takk Ann Helen for en minnerik kveld hjemme hos deg
i ditt vakre hjem; jeg ble veldig inspirert. Hele søndagen gikk med til
å ommøblere stuen slik at stolen skal få sin rette plass, og vi har pyntet og dekorert litt og
fått bilder på plasssom har stått på gulvet en stund.... Jeg har lånt dine bilder i dag for å vise hvor flink du er til alle bloggere !
I en av stuene til Ann Helen finner du...Kjøkkenes henner er så vakker og stemningsfult, her er
det ro for sjelen og øynene går trill rundt når man ser alt
det vakre hun har samlet og kjøpt.
Gammelt blir nytt.....

Vesker til hverdag og best- årets julegave +?!!

Vintageparty hos Ann Helen Stang Hansen på Søfteland på fredagskvelden !

Hennes vakre hus var fylt med det lekreste av møbler, puter, duker, vesker, stettefat, julestrømper, pyntehjerter og en masse blide damer i handlemodus. Ann Helens sykrok var som en eneste stor skattekiste med vakre stoffer, perler, pels,silke, blonder, prismer, brosjer og mye, mye mer. Hun er ekstremt nøye og detaljert og tryller frem de vakreste nye varer, gjenbruk. Mange av de flotte silkestoffene er dyrkjøpt i flotte butikker "verden over" - de lekreste vesker blir tryllet frem og jeg tror alle kjøpte hver sin og mere til. De minste veskene koster fra 300,- for et håndsydd vakkert arbeide.- lekkert til julebordet!!

Jeg kjøpte veske i sommer så jeg falt for en gammel stol med utskjæringer som er malt i gull og trukket om med gråbeige linstoff. Den skal stå i den nye kontorkroken i stuen sammen med et matchende speil fra 1800 tallet som henger i stuen allerede.....

Hennes vakre hjem går faktisk Vakre Hjem og Interiør en høy gang! Jeg har aldri vært i et så gjennomført hjem vintageaktig, fargesans, materialbruk, stemning og alt det vakre av møbler og pynteting som hun har samlet til hjemmet. Har tipset fredagens Hus og Hjem i BT om de vil lage en reportasje, så er det noen som kjennner noen reportere i aviser eller magasiner er det bare å tipse i vei- for dette har WOW-faktor!

Vil dere besøke hennes hjem denne uken, kan dere ta kontakt på hjemmesiden hennes eller er dere flere venner som vil gå samtidig er det det beste. Hennes telefonnummer kan dere også få ved å kontakte meg på www.frublomst@frublomst.no
www.annhelenvintage.com

Ny uke med nye julegavetips er på trappene.......

Se og nyt.
Ha en innholdsrik dag,

fruen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar